Trænger din karriere til lidt opmærksomhed?

Karriererådgivning

Eller er du godt tilfreds med jobbet, karrieren og en 50 timers arbejdsuge – og er du lykkelig for bilkøen, hvor du kan høre podcast eller for togturen, hvor du kan lade op (og måske snorke i fred under mundbindet)? Og er din chef stadig fantastisk, nærværende og giver dig bunkevis af spændende og inspirerende opgaver? Og vægter du jobsikkerhed (på sølle 3 til 6 måneder) mere end livskvalitet og arbejdsglæde? Så skal du IKKE læse videre, da det er spild af din tid.

MEN

  1. Hvis du sidder og læser dette blogindlæg, fordi du keder dig og er på LinkedIn i arbejdstiden (det tænker mange medarbejdere nemlig er mere ”lovligt” end at være på Facebook) eller 
  2. Du måske alligevel ikke er så glad og tilfreds, som du lader omverdenen tro, eller tænker i dit stille sind: ”is that all there is for me?” Eller 
  3. Du mangler passion og målopfyldelse i din hverdag, og HADER du bare mandag morgen….?

Så spring ud i det og gør krav på den karriere og anerkendelse, som du drømmer om!

Men så igen…, de gode job hænger jo ikke på træerne i disse tider? Og du er måske også opdraget med, at du ikke skal tro, at du er noget! Men så er du kommet til den rette, for JEG ved og tror på, at vi alle er unikke, og at dit perfekte næste jobmatch og drømmekarriere stadig findes derude -somewhere. Det job findes, som er det perfekte match til dig og som vil give dig mere energi, end du giver bruger, og hvor du udnytter din UNIKKE kombination af kompetencer, erfaring og faglighed. Min påstand og overbevisning er således, at du ER NOGET og samtidig er en løsning på en eller anden virksomheds problem.

Karrieremennesker skifter i gennemsnit job hvert 3. til 5. år for at udvikle sig, som mennesker og kandidater. Og hvis du, pga. småbørn, fokus på din sport, bolig eller andet, har ignoreret eller misligholdt din karriere, så er det tid til at komme ud af starthullet og igen fokusere på din karriere. Og det gør du ved at arbejde med eller opdatere din ansøgning, dit CV eller LinkedIn profil.

En sælgende ansøgning skal, efter min mening, være personlig og motiveret og fokusere på dine 5 top kompetencer og erfaring – eller rettere den unikke kombination heraf. Du skal således sælge dig selv på FÅ, men velskrevne og spændende afsnit. Og da man kan annoncere for og sælge selv kassevogne og badekarsfødder, så kan vi helt sikkert også sælge DIG. Men hvordan skriver jeg en spændende ansøgning, tænker du måske? Efter min påstand og med min erfaring gør du det i hvert ikke ved at finde en standard skabelon på nettet. Men du kan lære det ved at følge vores Challenge 2020, som starter 1. november 2020. Du kan med fordel krydre din Challenge med lidt personlig og faglig 1-1 sparring. Og så er du godt på vej til, igen, at investere aktivt i DIG SELV og KARRIEREN.

Og hvis du er klar til at tage karrieren et skridt videre og blive en toptunet kandidat, så kan du søge medlemskab i vores karriere fordelsklub, hvor Challengen er inkluderet. Og så arbejder vi intensivt på, at du bliver din egen karriere ekspert og lander drømmejobbet.

Men du skal være forberedt på opgaver samt være coachable i forhold til at modtage sparring og coaching.

Karrierevenlige hilsner

Mie Liv Hansen og Co.

Se mere på mielivhansen.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *