LAD MIG COACHE DIG

Jeg er stifter af Mie Liv Consult og har adskillige års erfaring som revisor, økonomichef, regnskabschef, projektleder og Interim Manager og er oprindelig uddannet revisor hos PwC/CBS. De seneste 20 år har jeg med et positivt mindset coachet og udviklet ledere og medarbejdere til mere arbejdsglæde, fokusering og selvledelse. Med brancheindsigt, faglighed og fokus matcher jeg dig med drømmejobbet og-virksomheden.

Se min LinkedIn profil her

Hvis du har brug for 20 minutters gratis sparring for at komme i gang, kan du klikke her 

Er du allerede klar til nyt karrierespring, så meld dig ind i vores mentorklub her

HVAD KAN JEG TILBYDE DIG?

Ærlighed

Jeg lytter til DINE behov, mål og ønsker – men du skal forvente og kunne klare et ÆRLIGT og måske provokerende feedback. Det er kærligt ment og for at udvikle og opgradere dig til at få det bedste ud af din karriere og arbejdsliv.

Inspirerende Karrierevejledning

Positiv energi

Jeg får energi af at lære DIG at tage beslutninger, både ift. dig selv og for at opnå de mål i livet, som får dig væk fra hamsterhjulet og leverpostejen… I vores karriereklub får vi energi af at hjælpe hinanden.

En inspirerende coach

Jeg har en autentisk, fokuseret og naturlig lederstil, hvor jeg stiller direkte og ambitiøse spørgsmål til DET, som du gerne vil have hjælp til.

Kvalitet

Jeg har høje standarder og forventer meget af mig selv – men også af andre, og ikke mindst af mine medlemmer. Men tro på at jeg går forrest og guider dig hele vejen – og sammen når vi DINE vildeste mål og drømme = SUCCES2

Hårdt arbejde

Du SKAL forvente hårdt arbejde – men du får værktøjer at arbejde ”SMARTER than HARDER”. Med samme metoder har jeg nu selv, og i over 30 år, arbejdet med min egen karriere og kontinuerlige målsætning og målopfyldelse. Nu er det din tur!

Til skræk og advarsel

Jeg influerer, overtaler, inspirerer og forandrer dit Mindset – hvis du altså er coachable (lytter og lærer) og er klar til en succesfuld karriere.

√ Udviklende og ser potentiale og muligheder for succes. Jeg elsker at hjælpe og udvikle mennesker og virksomheder.

√ Koordinerende i projekter, så det ønskede resultat opnås. Selv de sværeste opgaver og projekter kan jeg styre, og jeg beholder overblikket og har overskud til at fortælle andre, hvor det er, vi skal hen. Jeg er effektiv, fleksibel og samarbejdende, så samspillet mellem forskellige interessenter bliver optimalt.

√ Målrettet og vil altid opnå noget mere. Det at nå ting, få dem gjort, nå målet og gøre det igen og igen tænder mig. Jeg ”løber” hurtigere end de fleste og tænker altid i nye mål. Jeg elsker at nå et mål med og for en kunde, men lynhurtigt ser jeg også nyt udviklingspotentiale og flere forbedringsmuligheder. Jeg er på evig jagt efter nye mål 24/7/365, og jeg er ved- og udholdende.

√ Strategisk og har overblik og forudser forhindringer og finder altid den bedste fremgangsmåde. Jeg tør igen og igen stille dig spørgsmålet ”Hvad nu hvis?” Jeg tør også vælge retning og at handle på mine valg. Jeg er den fødte dirigent, og en blanding af en spåmand og en hærfører.

√ Fleksibel og lever i nuet og reagerer mest på det, der sker lige nu og her. Jeg er ikke bange for det uforudsete – tværtimod forventer jeg, at det kommer og får det bedste ud af situationen. Min fleksibilitet er stor, men jeg er samtidig god til at planlægge. Og forandringsledelse er noget af det, som gør livet værd at leve.

MINE TALENTER